Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu slanina,usturoiul infipt in carne(se fac mici buzunarase in carne si infigem cateii de usturoi) se condimenteaza cu sare si piper si se frige in ulei incins pe amandoua partile.Se fierbe acoperita cu putina apa pana devine moale, se scoate din zeama si se taie felii. Ca sa evitati sa stati langa acest fel de mancare se baga la cuptor, dar sa fie acoperita cu capac sau cu folie de aluminiu.Zeama ramasa se amesteca cu smantana, iar feliile de carne se pun in acest sos, se incalzesc si se servesc cu cartofi piure, sau crochete de cartofi.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise