Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un muschiulet de porc asa lunguiet
  • - o bucata de costita afumata (sau kaizer, oricum se aseamana la gust)
  • - ciuperci champignon proaspete
  • - o ceapa mare
  • - patrunjel
  • - sare, piper, oregano, busuioc si cimbru
  • - unt

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei si se pun la calit ceapa tocata marunt si costita cu niste sare si piper, apoi, putin mai tarziu, se adauga si ciupercile. Se amesteca destul de des sa nu se lipeasca si se mai adauga oregano si busuioc. Treaba asta sa zicem ca ar dura cam 15 min.

Pasul 2

Se ia muschiuletul, se spala putin cu apa, se sareaza si se taie in mai multe locuri pe lungimea lui (dar nu pana la capat), apoi se bate cu

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise