Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschiulet de porc
  • 1 ardei verde iute
  • 1/2 ardei iute rosu uscat
  • 3 cepe/ 1 legatura ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 8 rosii chery
  • 1 lingurita praf curry
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200 gr orez
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 50 ml supa de carne
  • susan

Mod de preparare

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia. Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.

Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!!

Pofta mare!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise