1. Muschiul se spala si se taie felii potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
2.Peste bucatile de muschi se toarna vinul rosu. se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins.
3.Se desface ananasul, se taie cubulete si impreuna cu maslinele taiate si ele rondele, se calesc in untul topit. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la temperatura camerei.
4.Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste friptura cu cateva minute inainte sa se scoata din cuptor. Muschiul se orneaza cu sosul de ananas si masline si cu patrunjel proaspat, tocat marunt:)
Poft buna!:P
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise