Muschiulet de porc cu sos de ananas;)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g muschi de porc
  • 1 ananas/ 1 cutie de ananas
  • 1 pahar vin rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 300g masline verzi
  • un cubulet de unt
  • o crenguta de rozmarin
  • o legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • sare/piper

Mod de preparare

1. Muschiul se spala si se taie felii potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se aseaza pe tava unsa cu ulei.

2.Peste bucatile de muschi se toarna vinul rosu. se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins.

3.Se desface ananasul, se taie cubulete si impreuna cu maslinele taiate si ele rondele, se calesc in untul topit. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la temperatura camerei.

4.Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste friptura cu cateva minute inainte sa se scoata din cuptor. Muschiul se orneaza cu sosul de ananas si masline si cu patrunjel proaspat, tocat marunt:)

Poft buna!:P

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise