Muschi impanat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • masline
  • usturoi
  • sunca
  • ulei sau untura
  • un pahar de vin alb
  • un pahar apa
  • 3 linguri bulion

Mod de preparare

Se ia muschiul de porc, in care introducandu-se un cutit,se vor face gauri pe lungul muschiului.Acestea se vor umple cu : masline,usturoi si sunca(toate taiate felii),si puse pe rand(exemplu:o felie de maslina,una de usturoi,una de sunca,iar una de maslina,una de usturoi,una de sunca etc).Dupa ce umpleti toate gaurile,muschiul se va condimenta pe dinafara.Apoi il puneti intr-o tava inalta,de cuptor,ce a fost unsa cu ulei,iar peste muschi se va turna un pahar de apa si unul de vin.Se da la cuptor la foc mare.Din cand in cand,cu o lingura stropiti muschiul cu sosul din tava.Cand muschiul s-a fiert bine,puneti masline intregi in tava si felii de usturoi.Apoi dupa 10 minute adaugati 3 linguri de bulion,ce le amestecati bine in sos,si stropiti muschiul,si apoi se mai lasa 10 minute in cuptor.Pofta buna

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise