Muschi de vaca la tava

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg. muschi
  • 100 gr. slanina
  • zarzavat de supa
  • 1 lingura untura
  • 1/2 ceasca zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se pune in tava unde se stropeste cu untura fierbinte. Se adauga zarzavatul taiat marunt si se da la cuptor, la foc viu. Cind muschiul se rumeneste, se domoleste focul si se toarna zeama de carne si friptura se stropeste mereu cu sosul ei. Cind este gata se scoate muschiul se desface sfoara dupa ce s-a racit si apoi se taie felii.

Se serveste cu sosul propriu strecurat si cu diferite garnituri

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise