Se ia fiecare bucata de muschi in parte se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de sunculita si catei de usturoi taiati in jumatati sau sferturi. Se unge bine cu ulei. Se vor adauga alte feliute de sunculita(bacon taiat longitudinal) se presara cimbru, sare piper si un cubulet de delikat. Se curata si se taie un morcov longitudinal, se adauga pe bucatile de muschi rondele de rosii precum si ceapa si usturoiul verde, se adauga si cateva bucati de arpagic, se sareaza, pipereaza se adauga frunza de dafin se da la cuptor. Se adauga vinul si putina apa si se da la cuptor 35-40 de minute.
Pofta Buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise