Carnea se toaca.
Cartofii se curata de coaja,se taie felii si se pun la fiert.
Din cartofii fierti preparam un piure adaugand margarina, laptele,sare, vegeta.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa.
Atunci cand s-a inmuiat se adauga si carnea tocata si se mai tine 5-6 minute sa se caleasca putin si aceasta.
Adaugam o lingura de bulion si condimentam cu sare, vegeta si piper dupa gust.
Se opreste focul , se lasa sa se raceasca si apoi se pune si oul.
Ungem fundul unui vas rotund cu putin ulei si apoi asezam jumatate din cantitatea de piure.Peste el punem amestecul de carne si restul de piure.
Amestecam o lingura de bulion, putina apa si vegeta si intindem deasupra.
Introducem vasul in cuptorul deja incalzit, pentru 30-35 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise