Se caleste ceapa in cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de pui si se mai caleste un pic,apoi bulionul,catelul de usturoi tocat marunt,marar,patrunjel,sare si piper.Dupa ce se racoreste se adauga 3 oua batute.
Cartofii se curata,se dau prin razatoarea cu ochiuri mari; 500 g se amesteca cu 2 oua batute+200 g iaurt,sare si piper , fiind primul strat in tava unsa cu margarina. Al doilea strat va fi carnea calita,iar ultimul va fi un amestec din cei 300 g cartofi+ legume+2 oua batute+200 g iaurt,sare,piper.
Se da la cuptor cam 35-45 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise