Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea si sosurile de rosii. Se caleste totul timp de 7-8 minute si spre final se condimenteaza amestecul cu sare, piper, tarhon si oregano.
In tava de cuptor unsa cu ulei se adauga un strat uniform de cartofi apoi se intinde uniform umplutura de carne peste care am adaugat rosia taiata marunt. Se repeta iarasi un strat de cartofi apoi stratul de carne, ultimul strat fiind cu cartofi.
Se baga la cuptor timp de 1-1,5 ore dupa care se adauga sosul pregatit separat intr-un bol din oul batut, smintina si cascaval ras si se tine la cuptor pentru 15-20 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise