1 Se spală bine dovleceii şi roşiile, se taie felii subţiri şi se aşează într-o tavă, pe vertical, alternînd o felie de dovlecel cu una de roşie, pînă se epuizează toate feliile. Din loc în loc, se pun felii de kaizer. 2 Se adaugă măsline, cu sau fără sîmburi, căţeii de usturoi feliaţi, se presară ierburi aromate sau cimbru, frunze de busuioc tocate mărunt, zahărul, sare şi piper, după gust. Se stropesc cu ulei, se presară printre cu caşcaval ras şi se introduc la cuptor pentru circa 25 de minute. Dacă este nevoie, se mai adaugă puţină supă de legume. Se stropesc din cînd in cînd cu sosul din tavă, pînă cind legumele sunt bine pătrunse şi rumenite frumos deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise