Musaca de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 fileuri de peste cu carne alba
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • ulei
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper boabe
  • condimente(oregano
  • busuioc
  • foi de dafin
  • ienibahar)

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie rondele.Pestele se fierbe intr-o craticioara acoperita.Se unge un vas termorezistent cu ulei,si se pun alternativ ,un strat de cartofi,ceapa taiata pestisori,fileuri de peste si suc de rosii amestecat cu diverse condimente.Ultimul strat sa fie cu ceapa si sos.Se presara pesmet deasupra si vasul se introduce la cuptor cca 20 minute.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise