Musaca de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pesti macrou
  • 5 cartofi
  • 300g orez
  • 4 cepe
  • 50g ulei
  • bulion
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in felii 2 cm, se lasa cu sare timp de 30 minute. Se curata cartofii de coaja, se taie felii. Orezul se fierbe separat iar apoi se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa dupa care se adauga orezul si bulionul. Pe fundul unei cratite se aseaza un rand de cartofi felii dupa care se toarna un strat de orez cu ceapa, peste care se pune felii de peste, peste acestea se toarna cealalta jumatate de compozitie de orez cu ceapa, dupa care se adauga un rand de felii de cartofi. Se baga la cuptor si din cand in cand se mai toarna cate un pic de apa pana se fierb cartofii si pestele.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise