Ceapa si morcovul se dau pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate felii.Cand s-au inmuiat toate se pun rosiile felii,sare ,piper si cimbru.Se fierb bine ,iar la final se poate adauga si putin usturoi feliat.
In margarina topita se rumeneste faina si se stinge cu apa .La final se pune verdeata.Macaroanele se fierb in apa cu sare,se strecoara si se clatesc cu apa rece.
Se tapeteaza o forma cu ulei si se pun alternativ cate un strat de sos,macaroane,ciuperci si mazare.Ultimul strat trebuie sa fie de sos.Deasupra se pun maslinele feliate si putina verdeata tocata.Se da la cuptor ptr. 30 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise