Musaca de hribi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg hribi
  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • verdeata
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 oua.

Mod de preparare

Speli bine hribii, apoi desfaci palariile, iar piciorusele le tai marunt. Tai marunt ceapa, o calesti in putin ulei, apoi adaugi carnea si partea hribilor taiata marunt. Sarezi si piperezi dupa gust si dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, iar zeama lasata de ciuperci a scazut, dai vasul deoparte. Cand compozitia s-a racorit, o amesteci cu ouale batute si verdeata tocata. Pe tava pe care coci ardeii pui palariile ciupercilor sa se friga si cand sunt gata, le scoti intr-o farfurie si le presari cu sare. Asezi apoi intr-o cratita (sau o tava) un rand de ciuperci fripte, un strat de tocatura pana termini cu ciuperci. Torni zeama pe care au lasat-o ciupercile si dai musacaua la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise