Musaca de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr margarina
  • 2 ling unt
  • o ling pesmet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i rondele. Rumeneste feliile de cartofi in ulei.

Separat caleste ceapa in ulei cu adaos de apa. Pune pieptul de curcan trecut prin masina de tocat si lasa-l sa se inabuse bine.

Dupa ce s-a racorit adauga parmezanul ras si ouale batute cu sare

Unge o tava cu unt, tapeteaz -o cu pesmet. Asaza un start cartofi si intinde amestecul de carne. Acopera cu cartofi si felii de cascaval.

Stropeste cu margarian topita si lasa la cuptor 30 de minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise