Musaca cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1kg cartofi
  • - 700g piept de pui
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde(optional)
  • - 1 legatura marar
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 ou
  • - unt
  • - lapte
  • - smantana
  • - boia
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Se curata, spala si se fierb cartofii, intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea, mararul tocat marunt, sarea, boia, piperul, bulionul si se calesc 5-10 minute. Dupa ce s-a calit puiul se adauga oul si usturoiul verde.

Cartofii fierti se piseaza si se amesteca cu putin lapte, smantana si unt.

Apoi intr-o tava punem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure,apoi il dam la cuptor 20-30 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise