Se amesteca carnea de pui si vita cu un ou, o ceapa medie taiata marunt, marar si patrunjel, se presoara sare si piper.
Se spala cartofii si se pun la fiert intregi, cu coaja. Se fierb cca 10-15 min, se curata de coaja si se taie in felii subtiri.
Se unge tava de la aragaz sau altfel de tava cu ulei, se adauga intai un strat de cartofi feliati, peste acesta un alt strat uniform de carne si iar cartofi. Se baga la cuptor la foc potrivit. Cand cartofii ultimului strat se rumenesc putin se adauga 3 oua batute.
Dupa preparare se taie in bucati si se serveste cu smantana sau castraveciori murati (dupa preferinta). Spor la treaba !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise