Muraturi asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg gogosari taiati felii
  • 2 kg gogonele taiate felii
  • 1 kg conopida desfacuta buchetele
  • 1/2 kg arpagica
  • 1 kg otet
  • 0.5 kg zahar
  • 6 linguri sare grunjoasa
  • frunze de telina

Mod de preparare

Din otet,zahar si sare se prepara o solutie care se toarna peste legume.Se lasa pina a doua zi.Pe fundul borcanelor se aseaza frunzele de telina si apoi legumele amestecate.La sfirsit se puna solutia rezultata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise