Muffins cu sunca si cascaval

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 12 bucati)
  • 3 cepe verzi (taiate marunt)
  • 1 lingurita de ulei
  • 375 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de mustar
  • un praf de piper
  • 175 g sunca
  • 125 g cascaval ras
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 125 g unt (topit)

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 210 grade C.

Incalzeste ulei intr-o tigaie si prajeste ceapa 2-3 minute.Intr-un vas amsteca faina ,praful de copt,sarea si piperul.Taiati sunca marunt ,cascavalul in cuburi si adaugatiile impreuna cu ceapa la faina.Faceti o gaura in mijlocul fainii .

Bate ouale intru-un alt vas ,adauga laptele si mustarul apoi amesteca .Adauga masa in bolul cu faina si amesteca totul pana devine o masa omogena.Nu amestecati foarte mult-aluatul trebuie sa mai aiba gogoloase.

Intr-o tava de muffins cu 12 locuri pune aluat pana fiecare este umpluta pana la 3/4.Puneti tava in cuptorul preincalzit aprox.20 de minute .

Apoi scoatetile si lasatile la racit aprox. 5 minute apoi savuratile.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise