Muffins cu frisca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu frisca

Ingrediente

  • 125g faina
  • 90g zahar
  • 1 ou
  • 50ml ulei de floarea soarelui
  • 50ml frisca lichida
  • 50ml lapte(sau frisc)
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • ciocolata rasa cam 50g

Mod de preparare

Amestecam ingredientele uscate: faina ,zaharul,praful de copt iar separat cele lichide: uleiul,oul,laptele,frisca,dupa care le amestecam impreuna cu o lingura de lemn,turnam compozitia in forme de muffin unse si tapetate,deasupra decoram cu bucati de ciocolata si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 15 minute;

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise