Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.
In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii(http://www.gustos.ro/retete-culinare/gem-de-rosii.html) si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu.
Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.
Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.
Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele .
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise