Muffins cu gem de rosii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 200g zahar
  • 100g margarina
  • 240ml dulceata de rosii
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Decor
  • Ciocolata neagra/alba
  • Inimioare de la Dr.oetker

Mod de preparare

Punem intr-un vas faina cernuta, adaugam praful de copt si amestecam.

In bolul mixeru-lui punem margarina (la temperature camerei) si zaharul si mixam pana ce acesta se dizolva, dupa care adaugam ouale pe rand. In aceasta pasta adaugam gem-ul de rosii(http://www.gustos.ro/retete-culinare/gem-de-rosii.html) si omogenizam. Pasta se va taia, dar nu e nici o problema  adaugam faina cu praful de copt si amestecam totul cu o paleta, usor de jos in sus si vom optine un aluat omogen si rozaliu.

Punem hartiile de copt in tava si le umplem pe fiecare cam ¾.

Dam tava la cuptor, la 180*, pentru 20-25’.

Cand sa-u racit complet le ornam cu glazura de ciocolata neagra sau alba, sau cu ambele .

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise