1-Se amesteca intr-un bol oul impreuna cu laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala rasa.
2-Se incorporeaza zaharul, faina si praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie.
3-Dupa ce s-a obtinut o compozitie cremoasa ca cea pentru chec se adauga chipsurile de ciocolata (sau ciocolata rasa).
4-Se ung formele cu putina margarina, se tapeteaza cu zahar si se pune compozitia pana putin peste jumatatea formei. Se mai pun si pe suprafata compozitie din forma putine chipsuri de ciocolata.
5-Se dau la cuptor pentru 30 minute, pana se umfla si capata o culoare usor maronie.
6-Pofta Buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise