Gelatina se dizolva in jumatate de cantitate de apa, intr-un castron, se lasa 5 min. Fructele se curata si se taie. Cealalta jumatate de apa se amesteca cu zaharul, razatura de lamaie, uleiul si oul intr-o craticioara, se omogenizeaza, se fierbe la foc mic, amestecand continu, aprox 5 min, pana ce compozitia este fierbinte, se adauga gelatina inmuiata, se amesteca in compozitie pina se dizolva gelatina.
Se lasa la racit la temp camerei amestecand cind si cand, se adauga iaurtul. Se pune in forme, un strat de capsuni, un strat de mousse de lamaie, se acopera si se tin la frigider pana se intaresc - aprox 3 ore.
Se pot folosi dupa preferinta ce fructe doriti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise