Mousse de ciocolata si prune

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml prune in compot
  • O lingura brandy (optional)
  • 50g ciocolata neagra
  • Coaja de la jumatate de portocala
  • 400ml iaurt grecesc
  • 100g fistic

Mod de preparare

Topiti ciocolata la bain marie, adaugati coaja de portocala si lasati sa se raceasca un pic.

Dati la blender prunele fara samburi si coaja si adaugati putina zeama de compot si brandy cat sa fie nu foarte groasa crema.

Impartiti iaurtul in doua boluri si unul dintre ele amestecati-l cu ciocolata. Puneti toate in 4 pahare, astfel:

La inceput un strat de piure de prune, apoi unul de iaurt, unul de ciocolata. Terminati cu prune si putin iaurt. Presarati deasupra fistic tocat grosier. Dati la frigider pentru cel putin o ora.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise