Mousse de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g zahar
  • 200g ciocolata amara
  • 300g frisca lichida
  • 3 oua intregi

Mod de preparare

Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana devin o crema spumoasa; ciocolata se topeste pe baie de aburi, dupa care se lasa la racit; frisca se bate bine pana devine mai tare.

Peste crema de oua se adauga ciociolata topita si racita amestecand cu grija, iar la sfarsit se incorporeaza frisca batuta amestecand de sus in jos, cu o paleta, pana se incorporeaza bine.

Cu acesta crema se pot umple torturi, se poate servi in cupe de sticla, decorand dupa pofta si placerea oricui.

Cu ajutorul unui pos se pot face ornamente pt prajituri, torturi.

Pofta buna !

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Papricas de hribi cu mamaliguta

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise