Musaca de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 vinete mari
  • - o ceapa medie
  • - 2 ardei grasi potriviti
  • - 1-2 dovlecei medii
  • - un morcov
  • - un catel de usturoi
  • - o mandarina
  • - ulei de masline si un strop de apa
  • sare, piper, curry, oregano, scortisoara dupa gust

Mod de preparare

Toate legumele, dupa ce le-am spalat, le-am taiat in rondele, se asaza in straturi: vinete, rosii, dovlecei, ceapa, ardei, morcovii si la final mandarina. Desi, este alegerea voastra cum aranjati legumele in tava. La ultimul strat se revine cu un strat de rosii, usturoiul maruntit si o ploaie de arome, alaturi de uleiul de masline. Depinde de cuptor, eu il am electric asa ca am lasat musacaua aproape 1 ora la 180 grade C.

Pofta buna!

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise