Se pun morcovii intr-o cratita, se acopera cu apa, se lasa sa dea in clocot, se iau de pe foc si se scurg bine intr-o strecuratoare.
Se topeste untul intr-o cratita curata si se prajeste in el slaninuta, doar cat sa se rumeneasca putin. Se adauga morcovii si ceapa, se amesteca bine, se presara deasupra zaharul, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba incet, circa 8-10 minute, adaugand cate putina zeama concentrata de pui.
Dupa ce s-au inmuiat morcovii si au absorbit toata zeama, se pun pe un platou incins, se garnisesc cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise