Morcov provensal

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg morcov (de tipul carote ,rotund la virf)taiat julien
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 2 lingurite busuioc pisat
  • 1 ardei verde de marime mijlocie taiat rondele
  • 1 rosie mare ,tare ,taiata felii
  • suc de lamiie

Mod de preparare

Morcovii se inabuse cam 15 min in ulei la foc mic ; se adauga busuiocul si usturoiul si se mai inabuse 5 min. Ardeiul si rosia se pun cu 2 lingurite de apa la fiert 2-3 min. Se amesteca morcovul cu ardeiul si rosia si se mai fierbe 1-2 min;daca vreti puteti adauga sucul de lamiie Se serveste ca garnitura .

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise