Mint chocolate Cookies

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Mint chocolate Cookies

Ingrediente

  • 200 gr unt, la temperatura camerei
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 120 ml sirop de artar
  • 300 gr faina
  • 100 gr cacao pudra
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • ciocolata cu lapte si menta

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190 .

Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ouale urmate de siropul de artar.Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.

Se ia cate ½ - 1 lingura din aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt.Biscuitii se aseaza la o distanata de 4-5 cm unul de altul deoarece se vor extinde.Se pune deasupra fiecarui biscuite bucatele de ciocolata cu lapte si menta, apasandu-le usor.Biscuitii se dau la copt 9-11 minute.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise