Mini tarte

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr de unt sau margarina
  • un ou
  • 125gr de zahar farin
  • coaja de lamiie sau portocala
  • zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Mod de preparare

Se pune margarina intr-un vas mai mare se adauga zaharul si mirodeniile dupa care se adauga oul,amoniacul stins cu zeama de lamie iar la urma faina pina ce obtineti un aluat fraget ca de biscuiti.Dati putin la rece pentru a se aseza moleculele dupa care din coca faceti mici bilute pentru a acoperi formele.Se coc la foc iute se scot se lasa la racit apoi la puteti umple cu ce vreti voi.Cu fructe de sezon ori cu gem si crema de vanilie ornate cu frisca.Pofta buna!

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise