Mini pizzete

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg faina
  • -2 linguri sare
  • -1 lingura zahar
  • -1 cub de drojdie proaspata
  • -3 linguri de ulei
  • -400-500 mil apa
  • -pasta de rosii
  • -sunculita taraneasca
  • -salam porc(Meda)
  • -masline
  • -mozzarella

Mod de preparare

BLAT

Se amesteca faina cu sarea si zahrul apoi se adauga drojdia dizolvata in apa si uleiul.Dupa care se framanta pana devine un aluat nelipicios,se pune intr-un castron uns cu ulei si se lasa la dospit timp de 1h.Cand aluatul a crescut se intinde si se face o foaie din care se decupeaza cu o cana sau un castronel forma pizzetelor

UMPLUTURA

Pizzetele se ung cu pasta de rosii dupa care se adauga salamu cu sunculita taiate bucati mici impreuna cu maslinele iar la sfarsit se adauga mozzarella.Se da la cuptorul incins la 200-220 grade pentru 10-15 min.Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise