Mini Cinnamon Rolls Dukan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente aluat:
  • - 5 albusuri
  • - 2 galbenusuri
  • - 200 g quark degresat
  • - 3 linguri indulcitor
  • - 2 linguri lapte degresat
  • - o lingurita praf de copt
  • Ingrediente sirop:
  • - 70 ml apa
  • - 2-3 lingurite scortisoara
  • - o lingura indulcitor

Mod de preparare

Mod de preparare:

Mixati galbenusurile cu branza quark, laptele, praful de copt si indulcitorul pana obtineti o crema omogena.

Mixati albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugati crema de branza si amestecati usor de jos in sus.

Tapetati o tava de cuptor cu gartie de copt, rasturnati si nivelati usor compozitia obtinuta.

Coaceti in cuptorul incins la 180 C pentru 10-15 minute sau pana ce foaia capata o culoare aurie. Cand este gata scoateti din cuptor si lasati sa se racoreasca putin. Presarati scortisoara si indulcitorul pe o foaie de hartie de copt curata si asezati foaia de aluat cat este inca calduta. Intoarceti foaia pe cealalta parte si apasati putin cu palma pana ce toata scortisoara s-a lipit de aluat. Lasati sa se raceasca apoi rulati usor infasurati in folie de aluminiu si dati la frigider pemtru 30 de minute. Scoateti din frigider, taiati felii de cca 2 cm grosime si asezati-le pe o tava de cuptor tapetata.

Pentru sirop amestecati apa cu scortisoara si indulcitorul apoi dati intr-un clocot. Lasati siropul sa se raceasca si ungeti rulourile. Coaceti la 160 C pentru 20-25 de minute sau pana ce rulourile capara o crusta crocanta si aurie.

Serviti ca atare sau ornati cu putin quark.

POFTA BUNA!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise