Mini -Cheesecake cu fructe de padure

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti Petit Beure
  • 1 lingura cacao
  • 100 gr unt topit
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 2- 3 linguri lapte
  • 275 ge branza de vaci
  • 100 gr iaurt
  • 3-4 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1 esenta de vanilie
  • 250 gr fructe de padure

Mod de preparare

Biscuitii se macina foarte fin si se amesteca cu cacao, zaharul pudra, apoi se toarna untul topit si laptele. Se amesteca foarte bine, apoi se tapeteaza formele de tarta. Se impart fructele de padure in mod egal si se pun in fiecare tarta.

Branza se mixeaza cu iaurtul si zaharul, adaugam esenta apoi ouale batute. Se imparte compozitia de branza la fiecare tarta si se toarna peste fructele de padure. Se coace in cuptor aproximativ 30 min. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise