Mini-budinci imbracate in prosciutto

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Ingrediente

  • 4 felii prosciuto
  • 200 g paste(eu am folosit fusilli)
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • o mana porumb din conserva
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat
  • unt pentru uns formele

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi le amestecam cu boabele de porumb si cu 100 g cascaval ras.

Batem bine oul si il incorporam in compozitia de mai sus.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Ungem cu unt formele si captusim fiecare forma in parte cu cate 2 bucati prosciutto.

Impartim compozitia de mai sus in 2 parti si turnam in cele 2 forme.

Deasupra presaram restul de cascaval.

Dam la cuptor,dupa ce l-am preincalzit,la 180 grade si tinem pana cand cascavalul se topeste iar budincile sunt frumos rumenite.

Se serveste atat calde cat si reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise