Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Mini ardei umpluti cu branza

Ingrediente

  • 1 kg ardei mini
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • 2 oua fierte
  • 100 g unt

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.

Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, marul tocat marunt.

Potrivim de sare si piper dupa gust, dam la rece cat pregatim ardeii.

Ardeii ii curatam de cotoare, seminte, ii spalam si ii lasam sa se scurga bine de apa.

Cu o lingurita ii umplem cu amestecul de branza si ii decoram sau nu dupa plac.

Eu am impartit compozitia de branza in 2 in care am adaugat masline.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise