Mingiute cu cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuca cocos rasa
  • 400 gr lapte praf
  • 250 gr margarina
  • 100 gr alune de padure prajite
  • 100 gr zahar tos
  • 20 ml apa

Mod de preparare

Se face un sirop din apa si zahar si se amesteca cu margarina. Se adauga treptat lapte praf si nuca de cocos, pana cand devine o pasta asemeni plastilinei. In fuctie de cat de scazut este siropul de zahar puteti adauga mai mult sau mai putin lapte praf. Luam in mana aluat in care asezam o aluna si formam mingiute pe care le dam prin nuca de cocos.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise