Minestrone cu ciuperci si smantana

Ceapa si ardeiul se taie marunt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc ceapa:
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc morcov
  • 5 ciuperci champignon
  • 5 ciuperci shiitake
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 150 gr smantana
  • 1 lg faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie.

Se taie ciupercile si se trag si acestea la tigaie, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul, pentru ca gusturile sa se imbine, iar legumele sa imprumute arome una de la cealalta

Intr-o oala, se pune apa la fiert, dupa care se muta legumele din tigaie si se lasa la fiert.

Intre timp, intr-un bol, se amesteca iaurtul, smantana si lingura de faina.

Dupa ce legumele au fiert (in jur de 20 de minute), se adauga amestecul de iaurt, smantana si faina. Se mai lasa 5 minute, pana da in clocot.

Se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise