Minciuni

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr faina, 3 oua, 2 linguri ulei, o lingura rasa zahar, un paharel rom,
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia

subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat

doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se

trece unul dintre capete, sa para ca o funda innodata. Se infierbinta ulei,

se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta. Cind aluatul s-a

intarit, fara a fi prea rumene, se scot cu furculita. Se pudreaza cu zahar.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise