Mincare thailandeza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • legume chinezesti
  • carne
  • paste
  • sos de soia

Mod de preparare

Legumele se trag in putin ulei citeva minute la foc iute.se pun intr-un castron si se toarna peste ele sos de soia.se acopera.carnea se taie fisii subtiri si se prajeste in putin ulei 3-4 minute.se aduga peste legume si se toarna inca putin sos de soia.pastele fierte se aduga in castronul cu legume si carne.se potriveste gustul cu sosul de soia.poate fi folosita orice fel de carne:vita,porc sau pui.legume pot fi folosite orice fel de legume congelate.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise