Mincare thailandeza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • legume chinezesti
  • carne
  • paste
  • sos de soia

Mod de preparare

Legumele se trag in putin ulei citeva minute la foc iute.se pun intr-un castron si se toarna peste ele sos de soia.se acopera.carnea se taie fisii subtiri si se prajeste in putin ulei 3-4 minute.se aduga peste legume si se toarna inca putin sos de soia.pastele fierte se aduga in castronul cu legume si carne.se potriveste gustul cu sosul de soia.poate fi folosita orice fel de carne:vita,porc sau pui.legume pot fi folosite orice fel de legume congelate.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise