. Se coc ardeii grasi in cuptor, pana cand pielita lor devine neagra. Sepun intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit seinlatura pielita. Se curata apoi de cotor si de seminte.
2. Se taie ardeii in bucati mari si se pun intr-un vas pentru mixer. Seadauga 1 cana ciorba de legume si se amesteca pana cand compozitia capataaspectul unui piure. Piureul astfel obtinut se rastoarna intr-un altvas.
3. Se pune apa la fiert intr-o oala. Se adauga boabele de fasole si se tinpe foc 15 minute. Se scurge apa, se pune apa rece si se scurge din nou.
4. Se pun boabele de fasole in oala, se adauga restul de ciorba de legumesi se lasa sa fiarba pana cand boabele de fasole devin moi.Se adaugaapoi piureul si, daca se doreste piperul, si se amesteca.Se gusta si,daca este nevoie, se adauga sare de mare si boia.Se pune pe un platousi se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise