Milinka

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Milinka

Ingrediente

  • 100 gr de margarina sau unt moale
  • 4oua
  • 1pahar faina ptr copturi
  • 125 ml de iaurt
  • 125 ml smintana
  • 250 gr de brinza cottegi sau brinza moale de uns
  • 150 gr de cascaval ras

Mod de preparare

Intr-un bol se freaca ouale cu untul moale ca sa se desfaca complect,se adauga faina si iaurt si se amesteca in continuare,se adauga smintana si o parte din cascavalul ras.Se amesteca bine in continuare dupa care se toarna intr-o forma de chec mai lata si se presoara restul de cascaval. Se da la cuptor la 180 de grade ptr 30 de minute sau pina coptura este rumenita si scobitoarea iese uscata.Este minunata ca o gustare usoara cu salata de legume sau ptr cina.Se aseamana cu malai numai ca nui dulce si nu are faina de porumb in ea.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise