Miere de albine cu miez de nuca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan de 800 ml cu miere de albine
  • jumatate borcan cu miez de nuca

Mod de preparare

Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc si iod,contine vitaminele C, B1, B2, B5, si nu in ultimul rand caroten.Este hranitoare,revitalizanta si are o valoare terapeutica ridicata.

Mierea de albine preparata cu miez de nuca in afara faptului ca are un gust si o aroma deosebita se poate consuma si in scop terapeutic cate o lingurita dimineata pe stomacul gol. Poate fi folosita cu mare succes la clatite,la prajituri...

Se pune pana la jumatatea borcanului miez de nuca,dupa care se toarna incet ,incet mierea,se infileteaza bine capacul si se va tine cateva minute borcanul intors pentru a se amesteca bine.Se pastreaza bine atat in camara cat si in frigider.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise