MIEL CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 - 1,5 kg costita de miel
  • - 1 kilogram de spanac
  • - 3-4 linguri de bulion
  • - zeama de lamaie
  • - sare sau delicat

Mod de preparare

1.Mielul se inabusa intr-o cratita in care adaugam ulei, si cand e rumenit adaugam apa, lasandu-l sa fiarba

2.Cand mielul e fiert adaugam spanacul, care in prealabil a fost oparit.

3.Adaugam bulionul, zeama de lamaie, sarea sau delicatul si il mai lasam la foc aproximativ 5 minute,

4.Il introducem la cuptor pana este rumenit si pentru ca zeama sa scada.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise