Miel cu lămâie şi ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne de miel tăiată felii
  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 1 rămurică rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 3 ouă
  • 1 pahar suc de lămâie stors proaspăt
  • sare

Mod de preparare

Într-o tigaie se căleşte ceapa, un pic, apoi se adaugă usturoiul zdrobit întreg(pui căţelul de usturoi pe blatul de lemn şi îi dai un pumn), carnea de miel şi rozmarinul.

Se lasă carnea să se călească un pic apoi se adugă vinul în două serii, câte jumătate de pahar.

Se sărează după gust.

Ouăle se bat cu sucul de lămâie.

Când carnea este fiartă se adaugă ouăle bătute cu sucul de lămâie şi se mai lasă pe foc pănă se cuagulează.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise