Midii picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g midii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii sau 200 g de bulion de tomate
  • putin patrunjel
  • un praf de piper negru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 g vin alb
  • sare dupa gust si bineinteles un chilli
  • un ardei iute

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline in tigaie la incalzit, se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat, se lasa putin sa se rumeneasca, adaugam rosiile date pe razatoare in prealabil, se adauga piperul negru, chilli, patrunjelul, sarea, vinul si se lasa la foc mic sa fiarba circa 3-4 minute. Deoparte avem midiile spalate bine pe care le adaugam in tigaie. Se amesteca, se lasa sa fiarba pina ce midiile se deschid, circa 7-8 minute.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise