Midii la abur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg midii
  • - 1/2 lamaie
  • - 1 lingura ulei de masline
  • - 3 fire patrunjel

Mod de preparare

Midiile proaspete se spala si se curata de eventualele alge si impuritati, apoi se aseaza in vasul de gatit la abur pentru 20 de minute. Daca mai este nevoie, timpul se suplimenteaza pana ele se deschid.

In prealabil se pregateste sosul alcatuit din: lamaie, ulei de masline si patrunjel.

Dupa ce aparatul s-a oprit si midiile sunt deschise le desprindem usor de pe cochilie si le amestecam cu sosul de mai sus.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise