Mic dejun casuta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun casuta

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 4 felii de paine
  • ardei, castravete, o rosie
  • sare

Mod de preparare

Se fac niste friganele din feliile de paine inmuiate in lapte si date prin oale batute cu un praf de sare care se prajesc usor intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei de masline.Se intorc pe ambele parti sa se rumeneasca.Apoi taiem cu cutitul patratele pentru a reprezenta geamurile casutei si usa.golurile s eumplu cu patratele de ardei gras si respectiv castravete.Se face un acoperis din felii de rosii taiate triunghiular, apoi un gardut din felii taiate din friganea.Ierbita se face din marar cu flori din rosii si un copacel dintr-o radacina de patrunjel si coroana facuta din frunzulite de patrunjel.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise