Curatam muschiul de porc de grasime si il taiem in doua (pe lung).Formam un amestec dintr-o lingura ulei,o lingura de apa rece,o lingura de mustar,condimentele (amestecul de condimente,busuioc,chilly,oregano,boia etc) si ungem bine cele doua bucati de muschi cu aceasta compozitie.Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si cand s-a incins punem muschiul (maxim un minut pe fiecare parte pana prinde o crusta usoara maronie).
Sfat: daca "prajiti" (ca si mine) cele doua bucati de muschi separat,schimbati uleiul si repetati procedura.
Dam la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute la foc mic.Taiem muschiuletul in felii subtiri.E ideal pentru micul dejun sau in sandwich-uri.Eu o bucata am taiat-o subtire pentru alternativa de mezel si am pus-o intr-o caserola la frigider.Cealalta bucata am taiat-o in feli mai groase si am servit-o cu pireu si salata de varza acra cu piper.Orice ati servi astazi va doresc POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise