Mexilhão cu tocana de legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aprox.1 kg de mexilhão(Mytillus galloprovincialis)
  • 1 borcan(cca.400gr.)de tocana de legume
  • apa
  • coriandru sau patrunjel proaspat

Mod de preparare

Aceste moluste trebuie sa fie vii,ia ceva timp de curatat....sunt perioade in an cand sunt interzise pt. ca pot fi toxice.

1)Intr-o tigaie adanca de preferinta,sau o cratita se pune tocana de legume.Am folosit tocana din comert continea:ardei,tomate,ceapa,ulei,orez,verdeata,cond.si piper boabe .Se toarna putina apa,cam 1 pahar si lasa sa fiarba.Cand incepe sa fiarba pune mexilhão,capac,si lasa sa fiarba cam 5 min,pana se deschid...

2)Se servesc imediat,fierbinti, cu paine.

De data asta \"bucatar\"a fost sotul,ii place mult sa gateasca fructe de mare.Pofta buna!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise